Pârjoale de pui în bacon
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 920 kJ/220 kCal |
Grăsimi | 13 g |
inclusiv acizi grași saturați | 4 g |
Glucide | 10 g |
din care zaharuri | 1 g |
Proteine | 15 g |
Sare | 0.4 g |
Fibre | 1 g |
Ingrediente
Piept de pui 40%, pulpe de pui 60%, usturoi granulat, lapte, pesmeț panko, ceapa, margarina, sare, piper negru măcinat, amesctec de condimente, bacon afumat.
Opțiuni de gătit
Produsul se congelează și se prăjește pe ambele părți, timp de 8-10min la foc încet, sau la cuptor timp de 15-20 min la temperatura 180 de grade.
Depozitare
Produsul se păstrează la temperatura de -18°C. Se consumă maxim în 24 de ore dupa decongelare și după preparare termică.